دانلود انواع فرم گزارش روزانه، فرم گزارش هفتگی و فرم گزارش ماهانه کارگاهی
یکی از وظایف دفترفنی پروژه عمرانی، تهیه گزارش روزانه، گزارش هفتگی و گزارش ماهانه کارگاهی می باشد. در این قسمت قصد دارم توضیح مختصری را درباره این گزارشات ارائه بدم، همچنین انواع فرم های این گزارشات را در فرمت اکسل، ورد برای دانلود قرار دهم.
در ادامه این پست به توضیح موارد زیر می پردازیم :
- گزارش روزانه کارگاهی (دلایل تهیه گزارش روزانه و شرح روند تهیه آن)
- گزارش هفتگی کارگاهی (دلایل تهیه گزارش هفتگی و شرح روند تهیه آن)
- گزارش ماهانه کارگاهی (دلایل تهیه گزارش ماهانه و شرح روند تهیه آن)
فرم گزارش روزانه کارگاهی
در ابتدا این سوال مطرح می شود که چرا باید گزارش روزانه کارگاهی تهیه کنیم ؟
در واقع هدف از تهیه گزارش روزانه کارگاهی ارائه اطلاعات روز پروژه از قبیل تعداد نیروهای کاری، وضعیت آب و هوا، ماشین های فعال کارگاه، فعالیت های انجام شده، ورود و خروج مصالح از کارگاه، بازدیدهای انجام شده از کارگاه، مصالح پای کار، ساعت کاری پروژه و ... را به دستگاه نظارت، مشاور و کارفرما می باشد. از جهت دیگر گزارش روزانه منبعی مناسب برای کنترل و گزارش گیری پیمانکار می باشد، به عنوان مثال گاهی برای پیمانکار پیش می آید که بداند در روز مشخص چه افرادی در کارگاه کار کرده اند یا مثلا انجام داربست در چه تاریخی صورت گرفته است و یا موارد دیگر ... در این صورت پیمانکار با مراجعه به گزارش روزانه همان روز می توان به این اطلاعات دست یابد. از جهت دیگر گزارش روزانه و گزارش هفتگی منبع مناسبی برای تهیه گزارش ماهانه می باشد یعنی پیمانکار در انتهای ماه با مراجعه به گزارش های روزانه تهیه شده می تواند گزارش ماهانه را تهیه کند.
گزارش روزانه کارگاهی باید در چند نسخه تهیه شود ؟
به طور معمول گزارش روزانه در دو نسخه تهیه می شود (یک نسخه برای بایگانی پیمانکار و یک نسخه برای بایگانی دستگاه نظارت)
گزارش روزانه کارگاهی باید به چه کسی تحویل داده شود ؟
این گزارش در پایان هر روز توسط دفترفنی پیمانکار تهیه شده، بعد از کنترل و امضا سرپرست کارگاه به دستگاه نظارت تحویل داده می شود. دستگاه نظارت پس از بررسی، اصلاح و امضا آن تا ساعت 9 صبح روز بعد نسخه پیمانکار را به دفترفنی تحویل می دهد و نسخه خود را نزد خود بایگانی می کند.
در ادامه چند نسخه گزارش روزانه کارگاهی را برای دانلود قرار می دهم. این گزارشات در فرمت اکسل و ورد هستند و کاملا قابل ویرایش و استفاده برای کارگاه می باشند.
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 1 (گزارش روزانه کارگاهی در فرمت اکسل) :
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 1
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 2 (گزارش روزانه کارگاهی در فرمت اکسل) :
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 2
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 3 (گزارش روزانه کارگاهی در فرمت اکسل) :
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 3
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 4 (گزارش روزانه کارگاهی در فرمت اکسل) :
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 4
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 5 (گزارش روزانه کارگاهی در فرمت ورد) :
دانلود گزارش روزانه کارگاهی شماره 5
فرم گزارش هفتگی کارگاهی
در پایان هر هفته پیمانکار می بایست خلاصه ای از فعالیت های انجام شده، مصالح ورودی، نیروی های کاری، تجهیزات و ماشین آلات، وضعیت آب و هوایی و ... را در قالب یک گزارش هفتگی کارگاهی تهیه کرده و به دستگاه نظارت تحویل دهد.
گزارش هفتگی کارگاهی می تواند در بازدید های کارگاهی مورد استفاده قرار گیرد چون دید کلی تری نسبت به گزارش روزانه دارد و بررسی کردن آن سریعتر است.
لزوم ضرورت تهیه یا عدم تهیه گزارش هفتگی بسته به نظر دستگاه نظارت دارد. گاهی دستگاه نظارت اصراری به تهیه گزارش هفتگی کارگاهی ندارد و به گزارش روزانه و ماهانه بسنده می کند. گرچه تهیه گزارش هفتگی برای دید کلی پیمانکار نسبت به کارهای انجام شده در هفته مفید می باشد.
در ادامه چند نسخه گزارش هفتگی کارگاهی را برای دانلود قرار می دهم. این گزارشات در فرمت اکسل و ورد هستند و کاملا قابل ویرایش و استفاده برای کارگاه می باشند.
دانلود گزارش هفتگی کارگاهی شماره 1 (گزارش هفتگی کارگاهی در فرمت اکسل) :
دانلود گزارش هفتگی کارگاهی شماره 1
دانلود گزارش هفتگی کارگاهی شماره 2 (گزارش هفتگی کارگاهی در فرمت ورد) :
دانلود گزارش هفتگی کارگاهی شماره 2
فرم گزارش ماهانه کارگاهی
همانطور که اشاره شد یکی از گزارشاتی که انتهای هر ماه باید به دستگاه نظارت تحویل داده شود، گزارش ماهانه کارگاهی می باشد. این گزارش به طور کامل شامل مواردی از قبیل نیروهی کاری شاغل در کارگاه در ماه، ماشین آلات فعال، شرایط آب و هوای و درجه حرارت در ماه، مصالح وارده، فعالیت های انجام شده در ماه، بازدیدهای انجام شده، جدول پیشرفت فیزیکی، جدول پیشرفت ریالی، جدول پیشرفت زمانی، صورت وضعیت های ارسالی، ... می باشد.
گزارش ماهانه معمولا پس از بررسی نهایی در 4 نسخه تهیه شده و پس از امضاء سرپرست کارگاه به دستگاه نظارت تحویل داده می شود.
با تشکر فراوان از این مطالب مفید